13 травня 2024, понеділок

В Олександрії визначилися як святкувати День міста

Виконком Олександрійської міськради затвердив заходи до 270-ї річниці Дня міста Олександрії, який у цьому році відзначатиметься 29 травня, пише Гречка
Враховуючи, що це ювілейна дата, протягом усього травня у місті проводитимуться різноманітні конкурси, розважальні програми, виставки, концерти тощо.
Урочистості з нагоди 270-ї річниці заснування міста та вручення нагород кращим олександрійцям, які прославляють наш край пройдуть у Палаці урочистих подій.
У цей день насичена святкова програма відбудеться біля ПК «Світлопільський». Зокрема, об 11 годині тут розпочнеться дитяча розважально-ігрова програма та конкурс малюнків на асфальті для дітей «Майбутнє міста очима дітей». Для олександрійців та гостей міста о 16 годині виступить духовий оркестр «Ліра». О 17 годині відбудеться концертна програма «З Днем народження, рідне місто». Після цього для дітей і молоді пройде танцювальний флешмоб. Завершиться святкування молодіжною музично-розважальною шоу-програмою та дискотекою.
Крім цього, з нагоди дня міста діятимуть різноманітні виставки, на яких будуть представлені роботи вихованців позашкільних закладів та майстрів декоративно-ужиткового мистецтва.
В Олександрії визначилися як святкувати День міста
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований