28 березня 2024, четвер

Керівництво міста та області привітало воінів-ветеранів з прийдешніми святами

Делегація посадовців на чолі з головою ОДА Сергієм Кузьменком, головою облради Анатолієм Чорноіваненком та міським головою Андрієм Райковичем напередодні прийдешніх свят відвідали госпіталь для ветеранів війни де зустрілись як з учасниками Великої Вітчизняної війни так і з героями новітньої історії – учасниками АТО, інформує кореспондент Златополя .
У рамках зустрічі за особисту мужність та високий професіоналізм проявлені в бойових умовах орденом "За мужність" ІІІ ступеня було нагороджено прапорщика Сергія Миколайовича Лещенка. 
"Сьогодні ми вітаємо як старше так і молодше покоління захисників України. Так вже сталось, що війна знову прийшла на наші землі, однак як і більш ніж 70 років тому ми готові дати достойну відсіч ворогові та захистити власну країну", – підкреслив у своїй промові Антолій Чорноіваненко.
Опісля вручення нагороди та офіційного привітання на ветеранів очікував святковий концерт. Посадовці ж пройшли з вітальним візитом по палатах госпіталю аби особисто привітати усіх пацієнтів закладу з прийдешніми святами.
[widgetkit id=1254]
Керівництво міста та області привітало воінів-ветеранів з прийдешніми святами
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований