28 березня 2024, четвер

Родини полонених військових з Кіровоградщини мітингуватимуть у Києві

Вже вдруге Юлія Корінькова та Катерина Глондара, дружини бійців 3-го полку спецпризначення, зібрали прес-конференцію задля оприлюднення звернення до Президента України, щодо активізації роботи по звільненню їхніх чоловіків з полону сепаратистів та найманців на Сході країни, інформує кореспондент Златополя з місця події. 
Перша прес-конференція, котра відбулась 11 травня, розповідають жінки, не принесла бажаного результату – ні Президент, ні його представники не вийшли на зв'язок. Знайшли дружин військових родичі інших полонених атошників. У підсумку було прийнято рішення про проведення завтра, у четвер, 26 травня, під стінами посольств країн, котрі входять до так званої "Нормандської четвірки" пройдуть мирні акції котрі мають на меті привернути увагу чиновників до проблеми військовополонених українців.
Виступили на прес-конференції й представник Громадської організації військових 3-го полку спецпризначення "Редут" Олександр Щербина та керівник Міжнародної громадської організації "Міст Україна-ЄС" Наталія Севідова котрі виступили з підтримкою сімей полонених атошників та запевнили – будуть звертатись по усім можливим "каналам" аби визволити військових та повернути їх до родин.
 

Родини полонених військових з Кіровоградщини мітингуватимуть у Києві
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований