02 травня 2024, четвер

У Кіровограді вшанують пам’ять українських прикордонників

27 та 28 травня, до Дня прикордонника Кіровоградське регіональне представництво “Української Спілки прикордонників” за підтримкою Окремого регіонального центру комплектування Південного РУ Державної прикордонної служби України проведе ряд заходів. Про це пише «Перша Електронна».
 
План заходів наступний:
 
У п’ятницю, 27 травня, о 14:00 в обласному художньому музеї (вул. В. Перспективна, 60) відбудеться відкриття виставки художніх картин (репродукція) Куркуль Беати, присвячених прикордонникам. У заході беруть участь Куркуль Беата Альфредівна (Литовська Республіка), голова Кіровоградської ОДА, голова Кіровоградської міськради, комісари обласного та міського військоматів, представники силових і правоохоронних структур області, керівник “Української Спілки прикордонників” (м. Київ).
У суботу, 28 травня, о 10:00 у Сквері Прикордонників (на розі вулиць Соборна та Глінки) відбудеться урочисте шикування прикордонників. У заході передбачено урочисте шикування, привітання від керівництва області та міста, покладання квітів до меморіального знаку-захисникам міста-прикордонникам 79-го Ізмаїльського ПЗ, які у серпні 1941 р. захищали місто.
У заході візьмуть участь представники Держприкордонслужби України, сім’ї загиблих прикордонників, громадяни міста та області. Після урочистостей присутні у Сквері Прикордонників вирушають до Алеї Слави АТО, що на Рівнянському кладовищі, для покладання квітів до могил загиблих прикордонників Кіровограда.
 
У Кіровограді вшанують пам’ять українських прикордонників
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований