05 травня 2024, неділя

В Малій Висці підтримують ініціативу громади

Як стало відомо нашому кореспонденту в Малій Висці,  тут відбулось перше засідання  конкурсної комісії, яка визначила переможців міні-проектів  по впорядкуванню території.

Проведення такого конкурсу започаткували  рішенням міської ради і всі бажаючі мали змогу подати на розгляд комісії свої міні-проекти і претендувати на фінансову підтримку ради.  Таких виявилось до десятка, але на думку членів комісії, найбільш вартісними є  три, які й було визначено в результаті  активного обговорення. Зокрема, гранти на реалізацію  своїх міні-проектів( по 15 тис грн) одержать   активісти , які планують   облаштувати додаткові приміщення в дитсадку приміського села Паліївка, яке після утворення об"єднаної громади стало "міським", ініціатори створення мпортивно-оздоровчого майданчика у подвір"ї міської школи №4 і молоді містяни, які створюватимуть  "територію здоров" (таку назву має їх проект) на свіжому повітрі.

Підсумовуючи  рішення комісії, міський голова Юрій Гульдас  зазначив,що головна мета цього починання- набуття практики написання проектів з метою залучення коштів на розвиток території.  

Сьогодні  автори писали проекти , маючи на увазі кошти міського бюджету, а завтра вони зможуть аргументовано претендувати на участь у проектах вищого рівня.,-зазначив Ю.Гульдас. 

В Малій Висці підтримують ініціативу громади
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований