24 квітня 2024, середа

Депутат Кіровоградської обласної ради привітав школярів із закінченням навчального року (ФОТО)

Сьогодні, 27 травня, в Івано-Благодатненському навчально-виховному комплексі «ЗОШ І-ІІІ ступенів», що на Кіровоградщині, відбулося веселе та водночас сумне свято – останній дзвоник. Про це повідомляє кореспондент Златополя.
Урочиста лінійка розпочалася з виконання Державного Гімну України. Із закінченням навчального року учнів та педагогів привітав депутат Кіровоградської обласної ради від партії «Батьківщина» Олександр Чумак та Івано-Благодатненський сільський голова Володимир Бобко.
Звертаючись до випускників, депутат побажав їм легкого життєвого шляху, успіхів у новому, дорослому житті, віри у себе, у власні сили, адже успіх кожного з них – це успіх нашої України.
Не забув депутат і про подарунки. Грошові премії отримали всі випускники школи, а завдяки депутатському запиту Олександра Чумака обласна рада підтримала проект рішення про продовження на 2016 рік терміну дії обласної програми підтримки хореографії та розвитку масового танцювального руху на Кіровоградщині, який активно розвивають у цій школі.
                                                                                                        
                                                                                                        
                                                                                                        
Депутат Кіровоградської обласної ради привітав школярів із закінченням навчального року (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований