05 травня 2024, неділя

Міський голова Кіровограда закликав комунальників прибирати місто попри дощ

Нарада міського голови Андрія Райковича з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 30 травня, традиційно почалася з обговорення питань наведення порядку у Кіровограді, пише сайт міськради.
 
Андрій Райкович відзначив, що тривалі дощі завдають чималого клопоту коммунальникам – проте виконанню робіт з благоустрою території міста це не повинно заважати. 
– Дощі не можуть бути головним аргументом, чому трава по коліна, чи площини на дорогах повирізали, а новим асфальтом не вкрили. Значить необхідно переформатувати роботу, активніше контролювати місто – в три ока!, – наголосив очільник міста, звертаючись до керівників комунальних служб. – Можливо необхідно довше попрацювати, поки суха погода, адже світлий день зараз довгий. Варіанти є різні. Необхідно максимально використовувати цей час і робити все можливе, щоб порядок в місті підтримувався і щоб вулиці, в’їзди в місто, сквери, клумби були прибрані і викошені. 
Також міський голова звернув увагу керівників ЖЕО, аби вони власним ресурсом, допомогли КП «Кіровоград – Благоустрій» і «Кіровоград – Універсалу 2005» поприбирати скошену траву. Управління ж житлово – комунального господарства міста повинно вчасно переорієнтуватись, і за умови дощів, виробити відповідну до погоди схему роботи усіх своїх служб.
Крім того, звернув увагу Андрій Райкович, у складних погодних умовах необхідно консолідувати зусилля всієї громади, залучити її звернувшись до керівників підприємств усіх форм власності, установ, організацій, голів квартальних комітетів та завідуючих будинками.
Міський голова Кіровограда закликав комунальників прибирати місто попри дощ
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований