26 квітня 2024, п’ятниця

Загадкова смерть на Кіровоградщині: громада вимагає адекватних дій поліції

Продовження. Початок дивись тут.
«Без явних тілесних ушкоджень»
За словами рідних загиблого, правоохоронці, які прибули тієї ж ночі на місце трагедії поводилися досить дивно: кров (сліди якої видно на місці злочину і за кілька днів опісля – Авт.) на дослідження ніхто не взяв, місце злочину належним чином оформлено не було. Експертів не було також.
– Вони просто пофотографували і все. – каже Василь Дільман. – Вони довго їхали…  Майор і старший лейтенант. Сказали, що явних тілесних ушкоджень на тілі не було. Потім, вони нас попросили підняти Валерію футболку. Там був великий фіолетовий синяк на шиї. Брова розсічена, кров скрізь, але говорять «явних тілесних ушкоджень не було».
– Сфотографували і все. Навіть ніяких протоколів не складали. – каже один із свідків «роботи» правоохоронців. 
Нова Врадіївка
Зараз у Комишуватому ситуація доволі напружена – місцеві переконані, що міліція вкрай недбало займається розслідуванням трагічних подій, адже винних досі не знайшли. Версії того, що сталося також.
– У нас років 14 тому сталося самогубство. Більше таких трагедій великих давно не було. Звісно, траплялися бійки, але… Жителі шоковані. –  говорить сільський голова Комишуватого Микола Дащук. – Відчувається напруга, якась невизначеність, адже там були усі свої: разом працювали, разом ходили до школи, проживають поруч… Люди хочуть правди. Адже, якщо не добитися правди… Можливо, там дійсно був крововилив, але ж мала бути якась причина цьому. Мешканці хочуть знати правду, оскільки під підозру потрапляє не одна людина, починаються розмови, версії, плітки.  Треба обов’язково знайти винних і зняти підозру з невинних. Потрібно розставити усі крапки над «і».
 Валерія в селі характеризують як веселого, здорового чоловіка.
– Явно не сам помер. – коментує місцевий житель. – Ми лише хочемо правди. Хочемо, щоб міліція  усе розслідувала об’єктивно, нарешті взялася за роботу так, як треба. Ми в постійній напрузі. Якщо об’єктивного і ефективного розслідування не буде, Комишувате може стати новою Врадіївкою.
 
Загадкова смерть на Кіровоградщині: громада вимагає адекватних дій поліції
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований