19 квітня 2024, п’ятниця

Андрій Піньковський: «На Кіровоградщині земельних ресурсів в достатній кількості для задоволення потреб учасників АТО»

Станом на 3 листопада 2015 року Головним управлінням зарезервовано земельних ділянок на загальну площу 2256,0748 га для ведення садівництва та особистого селянського господарства, з яких залишилося 1248,66 га. Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУ Держгеокадастру у Кіровоградській області.
 
Аби покращити стан у цьому напрямку, доручено територіальним органам Держгеокадастру в районах провести роботу щодо резервування нових земельних ділянок для подальшого надання учасникам АТО.
За результатами інформації, наданої територіальними органами Держгеокадастру в області та листів сільських, селищних рад, планується зарезервувати земельні ділянки для ведення садівництва та для ведення особистого селянського господарства, а також продовжувати цю роботу відповідно до потреб забезпечення учасників АТО.
За словами в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області Андрія Піньковського, загалом на Кіровоградщині земельних ресурсів в достатній кількості для задоволення потреб учасників АТО. 
У разі відсутності вільних земельних ділянок на території деяких районів, які можливо відвести у власність для ведення особистого селянського господарства (зокрема, Кіровоградського району та м. Кіровоград), учасники АТО забезпечуватимуться земельними ділянками пропорційно за рахунок інших районів. Зокрема, із 41 учасника АТО, які проживають в м. Кіровограді, для 36 підібрано земельні ділянки на інших територіях. 
«Тож закликаємо керівників територіальних громад відноситись з розумінням і при можливості максимально сприяти учасникам АТО щодо найшвидшої реалізації  їх права на отримання земельних ділянок», – зазначив Андрій Піньковський.
 
Андрій Піньковський: «На Кіровоградщині земельних ресурсів в достатній кількості для задоволення потреб учасників АТО»
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований