28 березня 2024, четвер

Колишній гуртожиток в Малій Висці вже не аварійний

Нещодавно "Златопіль" повідомляв про початок ремонтних робіт у приміщення колишнього гуртожитку Маловисківського ПТУ №16, і ось свіжа інформація. Як розповів нашому кореспонденту директор училища Олег Тереза, робоча група у складі якої були представники проектантів, ремонтників і адміністрації навчального закладу перевірила результати ремонту і переконалась у їх високій якості. 
Зокрема, заново змонтована мережа зливних трубопроводів чітко відводила дощову воду(перевірка відбувалась під акомпанемент чергового дощу), а забетоновані і стягнуті металом тріщини у стінах не пропускали вологи.
Тепер у нас наступне завдання,- поділився планами директор училища О.Тереза,- запросити експертів і перевести приміщення недіючого на сьогодні дев'ятиповерхового гуртожитку з четвертої категорії у третю, тобто, практично, не аварійну. А до осені вкрай необхідно відремонтувати покрівлю, аби після цього розпочати внутрішній ремонт Для цього будемо шукати кошти з різних джерел, в тому числі і залучати на дольовій участі від майбутніх мешканців гуртожитку.
.У потрібності практичності реалізації цих планів в адміністрації навчального закладу не мають сумніву, адже до Маловисківського ПТУ вже приєднано таке ж училище в смт.Олександрівка, а до осені воно "приросте" ще й Капітанівським, Так що Мала Виска, напівсерйозно-напівжартома каже О.Тереза, стає справжнім цетром профтехосвіти і для "іногородніх" учнів житло буде потрібне.
 

Колишній гуртожиток в Малій Висці вже не аварійний
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований