16 травня 2024, четвер

У Кіровограді орендарів земельних ділянок змусять прибрати за собою хащі

Спеціалісти комунального підприємства “Кіровоград – Благосутрій” приділили значну увагу наведенню ладу в зелених зонах Кіровограда. Про це повідомляє сайт КМР.
 
Міський голова Андрій Райкович під час понеділкової апаратної наради поставив чітку вимогу – привести в порядок газонну частину обласного центру, території скверів, парків, алей.
Тож комунальники займалися  викошуванням та вигрібанням скошеної трави по вулицях Генерала Родимцева, вул. Волкова, Євгена Чикаленка, Великій Перспективній, на площі Героїв Майдану, у парку Пушкіна.
За інформацією інспекторів міської спецінспекції, після періоду сильних дощів у Кіровограді багато земельних ділянок перебувають у занедбаному стані, з непокошеними бур’янами. Велика кількість таких земельних ділянок перебуває в оренді чи у приватній власності.
Хто не дотримується правил благоустрою в Кіровограді і як змусити власників дотримуватися порядку на власній чи орендованій землі? На ці питання дадуть відповідь учасники прес – конференції у міській раді у вівторок, 7 червня. З журналістами спілкуватимуться начальник управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Родіон Владов, начальник головного управління ЖКГ Олександр Хачатурян та заступник начальника спецінспекції Олександр Брюховецький.
У Кіровограді орендарів земельних ділянок змусять прибрати за собою хащі
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований