17 травня 2024, п’ятниця

У Кіровограді обрали трьох найкращих науковців області

Сьогодні у приміщенні конференц-зали Кіровоградської ОДА, під керівництвом заступника голови ОДА Віти Атаманчук відбулося засідання обласної комісії з питань підтримки молодих науковців та оголошення результатів конкурсу на здобуття обласної премії молодим науковцям області. Про це повідомляє Златопіль.
Претендувати на здобуття обласної премії могли усі хто вчений ступінь,зробили внесок у соціально-культурний розвиток міста та має вік до 35 років.Як зазначила заступник голови 1 місце преміюється сумою у розмірі 3,654 грн (три мінімальні заробітні плати), 2 місце сумою 2,436 і третє сумою 1,218 грн.
Свої наукові проекти презентували семеро номінантів. Після закінчення презентації шляхом голосування було обрано трьох номінантів. Перше місце отримала Казначеєва Марина,яка презентувала проект “Дослідження прооксидантно-антиоксидантної системи рослин,вплив мелатоніну на рослини”. Друге місце отримав Олексій Зоярнюк зі своїм проектом “Сприяння зайнятості осіб з обмеженими фізичними можливостями” і третє Бондар Юлія з проектом “Внутрішній аудит”.
У Кіровограді обрали трьох найкращих науковців області
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований