06 травня 2024, понеділок

У Кіровограді комунальники передали власне приміщення в оренду приватному підприємцю без відома керівництва

Як стало відомо під час прес-конференції заступника міського голови Кіровограда Олександра Мосіна та начальника головного управління Олександра Хачатуряна, приватне підприємство, котре незаконного провадить торгівлю спиртними напоями на території Ковалівського парку, є суборендатором приміщення, котре знаходиться на балансі КП "Кіровоград-Благоустрій". 
Для підтвердження даних до спілкування було запрошено новопризначеного начальника управління торгівлі Сергія Горбовського, котрий повідомив – у серпні 2015 року КП підписав договір оренди приміщення з ПП Матошина Ірина Миколаївна, котре в подальшому передало його в суборенду ФОП Дегтярьову. Щомісячно за оренду приміщення площею 116 м2 комунальне підприємство отримувало 1203 гривні.
Головний комунальник міста Олександр Хачатурян повідомив – про даний договір оренди не знав та жодник вказівок щодо приміщення своїм підлеглим не давав.
"Ми займемось цим питанням. Обіцяю, вже найближчим часом цей договір буде розірвано", – у підсумку повідомив Олександр Мосін.
У Кіровограді комунальники передали власне приміщення в оренду приватному підприємцю без відома керівництва
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований