03 травня 2024, п’ятниця

Валерій Кравченко: “Влада Кіровограда саботує питання переходу на індивідуальне опалення”

Наразі на розгляді міжвідомчої комісії кіровоградського міськвиконкому по облаштуванню квартир багатоквартирних будинків альтернативними видами опалення знаходиться понад 600 заяв щодо встановлення "автономок", котрим до сьогодні офіційної відповіді не надано, однак "де-факто" відмовлено в їхньому праві на вибір. 
Про це на прес-конференції журналістам повідомив голова ініціативної  групи Валерій Кравченко, інформує кореспондент Златополя. 
"Питання попросту затягується в очікуванні зміни виконкомом Порядку надання таких дозволів, котрим планується заборонити громадянам одноособово відключатися від централізованого опалення та надавати відповідні дозволи лише цілим будинкам. Ми виступаємо проти такого обмеження наших прав", – зазначив Кравченко.
Задля пришвидшення вирішення питання, в центрі міста активісти розмістили два намети, на котрих проводять опитування щодо якості послуг з опалення квартир кіровоградців. Як виявилось з 257 опитаних 254 висловили своє незадоволення централізованим опаленням та підтримали ідею встановлення "автономок".
Валерій Кравченко: “Влада Кіровограда саботує питання переходу на індивідуальне опалення”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований