18 квітня 2024, четвер

Поліцейські здали кров для хлопчика, який постраждав у ДТП в Кіровограді

Внаслідок аварії, що сталася 27 червня, дитину з тяжкими травами було госпіталізовано до реанімаційного відділення дитячої обласної лікарні. Рідні звернулися з проханням про допомогу до небайдужих громадян. Дізнавшись про це, правоохоронці одразу ж відгукнулися і стали донорами для 6-річного Данила. Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУНП в області.
 
Поділитися з маленьким кіровоградцем власною кров’ю необхідної групи та резус-фактора зголосилися працівники роти поліції особливого призначення при ГУНП, управління превентивної діяльності, управління інформаційного забезпечення Нацполіції області та патрульні поліцейські.
Відклавши важливі робочі справи та скоригувавши відпустку, 30 червня правоохоронці прийшли до обласної станції переливання крові. Окрім поліцейських, із самого ранку до реєстратури вишикувалася черга з бажаючих допомогти хлопчику, яка протягом кількох годин постійно поповнювалася новими донорами.
Пройшовши усі необхідні процедури, працівники поліції здали кров для юного пацієнта та повернулися до виконання службових обов’язків, а дехто – до відпочинку. Тепер правоохоронці так само, як сотні кіровоградців, а особливо родина Данила, з хвилюванням чекатимуть гарних новин про його одужання.
Тітка хлопчика Наталія розповіла, що у даний час він уже прийшов до тями, але стан дитини поки що залишається стабільно тяжким. Рідні сподіваються на краще та вдячні усім і поліцейським зокрема за те, що не залишилися осторонь чужої біди.
 
Поліцейські здали кров для хлопчика, який постраждав у ДТП в Кіровограді
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований