18 травня 2024, субота

На Кіровоградщині подовжать час освітлення вулиць

29 червня відбулось засідання виконавчого комітету Новоукраїнської міської ради, повідомляється на сайті Новоукраїнської міськради.
Більше десяти питань розглянутих на засіданні стосувались вирішення нагальних проблем жителів громади, починаючи від звичайних побутових — про надання дозволів на видалення дерев, до тих, які стосуються усієї громади, зокрема підготовки комунальних підприємств до роботи в осінньо-зимовий період.
На засіданні розглянули питання щодо продовження часу освітлення вулиць від сутінок до 2 години ночі. Погодившись із пропозицією міського голови та з метою забезпечення більш комфортних умов проживання мешканців громади, виконавчий комітет міської ради вирішив: встановити з 1 липня 2016 року вуличне освітлення:
від початку сутінок до світанку вулиць Соборної, Піщанобрідської, Миколи Вороного та Павлівської; від початку сутінок до 02 години ночі та з 5 години ранку до світанку — решти вулиць.
Нагадаємо, нещодавно виконком розв’язав рішення про зміни графіку вуличного освітлення, пов’язаного із значним здорожченням електроенергії. З метою економії бюджетних коштів було запроваджено графік освітлення, у якому передбачене його вимкнення на більшості вулиць міста з 12 години ночі.
На Кіровоградщині подовжать час освітлення вулиць
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований