18 травня 2024, субота

У Кіровограді виник конфлікт навколо будинку

Житловий конфлікт стався між співмешканцями будинку №77 по вул Глінки. Співмешканець господарки дому намагався у судову порядку відсудити собі право бути співласником будинку,мотивуючи такий намір тим,що він приймав фінансову участь у його реконструкції.
Згідно з рішенням суду першої інстанції та нотаріально посвідченого договору куплі-продажу від 6 травня 2001 року? Шубєнкова Олена придбала у власність будинок № 77 по вулиці Глінки. Договір на купівлю було зареєстровано Кіровоградським обласним об’єднаним бюро технічної інвентарізації. Офіційно Шубєнкова та Ракша подружжям не були.
У своєму позові співмешканець спирався на те,що він продав належний йому будинок а отримані гроші вклав у придбання спільного житла та на ремонтні роботи цього будинку. Але суд не отримав від відповідача достовірних доказів та підтверджень того, що він дійсно приймав фінансову участь у придбанні цього будинку та його реконструкції. Тому колегія суддів судової палати у цивільних справах погодилась з рішенням суду першої інстанції про безпідставність вимоги відповідача про визнання за ним та Шубєнковою О. права сумісної власності на житловий будинок № 77 по вулиці Глінки. 
Але ігноруючи закон, відповідні судові рішення, та попри наявність нових власників, відповідач намагався заселитися до будинку.
Як зазначив представник виконавчого комітету провести, примусове заселення їм не вдалось,оскільки представником Шубєнкової Олени та представником нового власника будинку по вулиці Глінки 77 чинились перешкоди,не пропуск до домоволодніння.
22 жовтня відбудеться судове засідання по роз’ясненню данного питання. Про результати якого редакція Златополя повідомить пізніше.
У Кіровограді виник конфлікт навколо будинку
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований