29 квітня 2024, понеділок

Сергій Кузьменко: “В сфері земельних відносин у нас і досі дуже багато проблем”

ОДА та облрада планує звернутись до профільного міністерства з проханням сприяти вирішенню земельних питань в Кіровоградській області. З цього розпочав прес-конференцію голова ОДА Сергій Кузьменко, повідомляє з місця події кореспондент Златополя.
З доповіддю перед присутніми чиновниками та журналістами виступив й в.о. голови Держземагенства в Кіровоградській області Денис Бабік. Так згідно наданої інформації наразі в області віднайдено 279 земельних масивів загальною площею майже 1288 га. Крім того учасникам АТО та членам їх сімей вже видано 115 наказів на розроблення земельної документації. На сьогодні земельні ділянки вже видаються у Вільшанському, Гайворонському, Добровеличківському районі та м. Кіровограді.
З пропозицією від учасників АТО та членів їх сімей виступила на зустрічі й голова “Спілки об’єднаних війною жінок” Світлана Гольська. “Нажаль, ті земельні ділянки, котрі наразі пропонуються кіровоградською міською радою, для прикладу на Масляниківці, абсолютно не відповідають нашим потребам. Наразі ми просимо надати для потреб військових земельну ділянку на Лелеківці, котра наразі орендується, однак умови договору не виконуються, відповідно є всі підстави для розірвання договору. Наша пропозиція – залучити до судового засідання по цьому питанню, котрий відбудеться на початку листопада, нашого юриста, котрий готовий працювати на безоплатній основі.”
Підтвердив інформацію стосовно розгляду питання по земелій ділянці й профільний заступник міського голови Олексій Олійник. Так за словами чиновника, земельна ділянка, про яку йде мова, має площу 40.9 га, і може в разі позитивного вирішення питання дати можливість надати близько 400 земельних ділянок. 
Підсумовуючи озвучену інформацію голова ОДА Сергій Кузьменко запропонував проводити подібні наради регулярно, провівши до наступного разу роботу по обліку вільних земельних ділянок Кіровоградської області та кількості бійців з Кіровоградщини що нині захищають цілісність нашої держави на сході України.
           
 
Сергій Кузьменко: “В сфері земельних відносин у нас і досі дуже багато проблем”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований