15 травня 2024, середа

Кропивницький: управління освіти скасувало рішення про неатестацію хореографа “Надії”

Атестаційна комісія управління освіти Кіровоградської міської ради розглянула апеляційну заяву керівника хореографічного гуртка ЦДЮТ «Надія» Андрія Герасименка, якого рішенням комісії НВО № 18 було рекомендовано зменшити розряд та перевести до іншого навчального закладу, пише Гречка
Управління скасувало рішення шкільної комісії, що працювала за головування екс-директорки Валентини Приліпко, й атестувало хореографа.
"Атестаційна комісія скасувала рішення школи. Було прийнято рішення атестувати педагогічного працівника, але за умови лише на 1 рік", – повідомила начальник управління освіти Лариса Костенко.
Згідно тексту рішення шкільної атестаційної комісії від 25 травня цього року, Андрій Герасименко неналежно вів шкільну документацію, некоректно й агресивно поводився з колегами, запрошував на заняття сторонніх осіб, не брав участі у загальношкільних зборах, поширював у соцмережах неправдиву інформацію про педколектив школи і тим самим підбурював батьків. До того ж керівник гуртка не виконав умов, поставлених комісією на попередній атестації 17 березня цього року: привести у відповідність до законодавства списки груп вихованців, працювати в режимі встановленого педагогічного навантаження та у відповідності до розкладу, а також не допускати до занять сторонніх осіб. Рішення підписувала тоді ще директор НВО № 18 Валентина Приліпко, яка була одним із учасників конфлікту у школі, і нещодавно була звільнена з посади.
Лариса Костенко також повідомила, що зразковий хореографічний ансамбль "Надія", де Андрій Герасименко працює балетмейстером, з 15 серпня перейде на базу 31-ї школи. Відповідні заяви вчителів вже написані. Однак колектив користуватиметься базою НВО № 18, допоки нове місце не облаштують відповідно до нормативів.
Кропивницький: управління освіти скасувало рішення про неатестацію хореографа “Надії”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований