28 квітня 2024, неділя

У міськраді Кропивницького стане більше чиновників

Депутати міської ради Кропивницького з другої спроби за два засідання підтримали проект рішення №461 "Про внесення змін до рішення Кіровоградської міської ради від 29 липня 2014 року №3263 "Про структуру , загальну чисельність та штати апарату Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів Кіровоградської міської ради". ПРо це повідомляє кореспондент Златополя із сесійної зали, де триває четверте засідання четвертої сесії КМР.
Проект рішення передбачає збільшити чисельність управління капітального будівництва КМР з 6 до 8 осіб, чисельність управління ЖКГ міста з 26 до 28 (тут з'явиться іпосада ще одного заступника начальника управління), а також чисельність працівників державного архітектурно-будівельного контролю з 4 до 6 осіб. За винятком управління ЖКГ, переважно міській раді необхідні спеціалісти та головні спеціалісти управлінь.
До слова, минулого разу таке рішеня викликало досить таки жваву дискусію в сесійному залі, яка затягнулася більш як на півгодини. Стосувалося це, переважно штату управління ЖКГ, керівнику якого призначають іще одного заступника. Зокрема, депутат Табалов зауважив, що в керівництві ЖКГ міста відсутні представники його політичної сили і це, на думку депутата, неправильно.
Лідер фракції "Батьківщина" в міській раді Олександр Цертій нагадав, що керівник управління ЖКГ міськради Олександр Хачатурян особисто заявляв, що не потребує в управлінні ще  одного заступника. На це мер Кропивницького Райкович зауважив, що некоректно взагалі говорити про потрібно чи не потрібно керівнику управління ЖКГ заступника, адже так вирішив міський голова, якому "буде зручно керувати містом".
Минулого разу це рішення підтримали всього 10 депутатів.
У міськраді Кропивницького стане більше чиновників
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований