13 травня 2024, понеділок

У Кіровограді створено Єдину Волонтерську Платформу

Сьогодні у приміщенні ІАЦ “Перевесло” відбулась прес-конференція чотирьох волонтерських організацій. Про це повідомляє Златопіль.
Головною метою було об’єднатися щоб повернути довіру людей до волонтерських організацій,та скоординувати діяльність за для покращення надання допомоги кіровоградським учасникам АТО. До співпраці долучились такі ГО як “Народна Самооборона”, “Євромайдан Кіровоград”, “Разом Сила” та Благодійний фонд “Берегиня Миру” та Олексій Тітов.
Для координації між волонтерами створили Call-центр та офіційний сайт,на якому буде створена спільна база данних з інформацією про усі військові батальйони, яким допомагають, а також звіти про діяльність волонтерських організацій. Активісти також повідомили що вже ведуть переговори про співпрацю іще з двома кіровоградськими волонтерськими організаціями, решту запрошують приєднатися до ініціативи.
“Ми опікуємося 3 полком,але якщо до нас звернуться люди про допомогу іншим полкам- ми не залишимося осторонь.В наших силах скооординувати та прискорити цю допомогу,тому ми запрошуємо до співпраці усіх волонтерів,журналістів” -повідомив Олексій Тітов.
           
У Кіровограді створено Єдину Волонтерську Платформу
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований