21 травня 2024, вівторок

У Кропивницькому пацієнти добу сиділи без води через перекриту заслонку

Частина дитячого інфекційного відділення першої міської лікарні у Кропивницькому майже добу залишилася без води, пише Гречка.
Після отримання відповідної інформації, Кіровоградське ВТГ «Дніпро-Кіровоград» направило на проблемний об'єкт чергову машину для з'ясування причин відсутності води у частині медичного закладу. За словами директора міського водоканалу Валентини Давидчак, внаслідок перевірки було виявлено, що вода не подавалася через прикриту заслонку у колодязі, з якого починається лінія водомережі першої міської лікарні.
"Вся причина у тому, що була прикрита заслонка на врізці до колодязя. Ця заслонка також перебуває на балансі першої міської лікарні. В них є працівники, які повинні були за цим слідкувати. Все ж таки заслонку ми відкрили і на даний час вода у медзакладі вже є, що підтвердив заступник головного лікаря", – повідомила Давидчак.
Крім того, очільниця Кіровоградського ВКГ «Дніпро-Кіровоград» в черговий раз наголосила, що водоканал не має відношення до виникнення даної проблеми, оскільки дана лінія та її заслонка перебувають на балансі міської лікарні №1 міста Кропивницького і всю цю роботу повинні були виконувати працівники медзакладу.
У Кропивницькому пацієнти добу сиділи без води через перекриту заслонку
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований