03 жовтня 2024, четвер

Кропивницька нацполіція святкує свою першу річницю (ФОТО)

Сьогодні на головній площі міста до Дня національної поліції, котрий було запроваджено торік указом Президента України, відбулись урочистості за участі керівництва міста та області, а також декількасот полісменів під керівництвом керівника обласної Нацполіції та громадськості. 
«Протягом цього року ми не лише змінили назву, ми кардинально змінили підходи до роботи, якісно покращили наші показники, а головне здобули довіру та повагу суспільства. Попереду у нас ще багато роботи, адже реформування не може пройти за рік, однак ті показники, що ми можемо спостерігати сьогодні є результатом напруженої роботи усього колективу Національної поліції», – звернувся до присутніх на урочистостях містян начальник ГУ Нацполіції у Кіровоградській області Сергій Кондрашенко. 
Окрім привітань та нагороджень, котрими було удостоєно кращих представників професії, на кропивничан очікували показові виступи роти спецпризначення та кінологів, фотографування з технікою та самими полісменами та, звісно ж, спілкування.  
[widgetkit id=1341]
Кропивницька нацполіція святкує свою першу річницю (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований