05 жовтня 2024, субота

На Кіровоградщині обговорили питання працевлаштування демобілізованих атошників

У Бобринецькому районному центрі зайнятості за участі представників районного військового комісаріату відбулася робоча зустріч з  питань взаємодії щодо забезпечення зайнятості демобілізованих військовослужбовців та учасників АТО.

Багатовекторність винесеного на розгляд питання стала зрозуміла з інформації заступника директора районного центру зайнятості Ірини Шевченко. Вона зазначила, що районний центр зайнятості не стоїть осторонь проблем демобілізованих військовослужбовцівта учасників АТО,адже повернення цієї категорії громадян до трудової діяльності є  важливим аспектом як для них самих, так і для соціуму, оскільки підвищується їхній життєвий рівень, збільшується можливість розвивати та використовувати власний потенціал, прискорюється інтеграція в суспільне життя.

«Розпочалася п'ята хвиля демобілізації. Один із пріоритетних напрямків у роботі органів державної влади, місцевого самоврядування та інших структур – турбота про бійців-захисників Вітчизни, демобілізованих військовослужбовців, учасників АТО. Роботи чимало», – на цьому наголосив Ігор Каліщук, заступник військового комісара районного військового комісаріату. 

Також під час зустрічі обговорювались питання, що стосуються соціального захисту та державної підтримки демобілізованих військовослужбовців, які проходили військову службу в районах проведення антитерористичної операції, а також питання подальшої співпраці між центром зайнятості та військоматом.

Завершенням конструктивного діалогу стало прийняте рішення про об'єднання зусиль усіх зацікавлених сторін соціального партнерства аби повернути демобілізованих військовослужбовців та учасників АТО до нормального ритму життя, у т.ч. знайти себе у трудовій сфері.

На Кіровоградщині обговорили питання працевлаштування демобілізованих атошників
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований