18 травня 2024, субота

Проти перейменування Кіровограда у Кропивницький використовують замовні сюжети центрального каналу

У тижневому моніторингу галузевого видання  випусків новин на центральних телеканалах на дотримання журналістських стандартів «mediasapiens.ua» йдеться про сюжет на телеканалі «Інтер» щодо перейменування обласного центру, передає Рідний Край.
У сюжеті «Подробиці» інформацію про перейменування подали з елементами піару і порушенняя стандартів.
««Подробности» каналу «Інтер» продовжують піарити «Опоблок». Цього разу — двома сюжетами:«В Северодонецке на год установлен мораторий на повышение тарифов ЖКХ.Такое решение недавно было принято на сессии местного горсовета по инициативе депутата-оппозиционера Игоря Будкова»; «В Кировоградеобъявили бойкотновому названию города.Жители на всеобщем собраниирешили не использовать название "Кропивницкий" и не упоминать его в официальных документах».Хто оголосив? Усе місто? Сумнівно, оскільки на відео видно лише близько сотні людей із плакатами, які просто їх тримають без жодних коментарів, заяв тощо. І хто організував це «загальне зібрання», журналісти теж не кажуть. Зате дають коментар нардепа Сергія Ларіна з«Опоблоку». На відео депутат сидить у залі «Інтерфаксу». Тобто для того, щоб записати його коментар про те, як він позивається щодо порушення його прав, кореспондент «Подробиць» повинен був спеціально їхати в зал «Інтерфаксу»», – пише видання.
Нагадаємо, на мітинг проти перейменування обласного центру звозили людей чотирма зеленими автобусами, що належать підприємствам бізнесмена Євгена Бахмача, який є прихильником назви Єлисавтеград. 
Проти перейменування Кіровограда у Кропивницький використовують замовні сюжети центрального каналу
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований