19 травня 2024, неділя

Торік на придбання житла для учасників АТО Кіровоградщина витратила 5 мільйонів

На придбання квартир для учасників АТО у Кіровоградській області торік з державного бюджету виділили більше 5 млн грн. Також в області придбали 11 квартир для сімей загиблих військовослужбовців та чотири квартири для військовослужбовців-інвалідів першої групи. Про це пише УНН-Центр з посиланням на прес-службу Кіровоградської ОДА.
Дві квартири у м.Кіровограді та у м.Благовіщенську придбали за рахунок коштів благодійників. Станом на 1 серпня 2016 року в області потребують поліпшення житлових умов дев’ять сімей загиблих військовослужбовців та шість військовослужбовців, інвалідів І та ІІ групи, які брали участь в АТО. Закупівлю житла для цих сімей здійснять після надходження коштів субвенції з державного бюджету.
Реалізація програми соціальної та професійної адаптації у минулому році дала можливість отримати нову професію водія за категоріями “В”, “С” та “СЕ” 125 учасникам АТО.
У 2016 році на реалізацію цієї програми передбачили більше 956 тис. грн. Управління соціального захисту населення райдержадміністрацій та міськвиконкомів області уклали 28 договорів для навчання учасників АТО на загальну суму понад 557 тис.грн.
Торік на придбання житла для учасників АТО Кіровоградщина витратила 5 мільйонів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований