19 травня 2024, неділя

13-річній дівчинці з Кіровоградщини потрібна допомога

13-річна Настя Кармазін з селища Капітанівка перебуває зараз на стаціонарному лікуванні в гематологічному відділенні Кіровоградської дитячої обласної лікарні з діагнозом «Лімфогранулематоз ІІІ SE стадія». Про це повідомляє інтернет-видання Новомиргород.
У Капітанівці про лихо цієї родини знають всі – тут стоять скриньки у багатьох магазинах, здійснювали благодійний збір коштів на святкуванні Дня селища, зібралися фінансами вчителі, учні та батьки Капітанівської школи, допомагають ліками волонтери. Але це онкозахворювання – дуже підступне, і яке лікування, крім досить дорогої хіміотерапії, знадобиться, невідомо, як і те, у яку суму воно обійдеться.
– Дуже шкода, що така гарна дитина захворіла, – коментує директор Капітанівської школи Людмила . – Попри проблеми зі здоров’ям, вона закінчила рік з двома дев’ятками – решта оцінок від 10 до 12 балів.
– Настя постійний учасник художньої самодіяльності, дуже гарно співає, любить читати, плести з бісеру і має свою скромну мрію – стати перукарем, – розповідає мама дівчинки Олена Скикевич.
Якщо ви маєте бажання підтримати матеріально цій родині, надаємо реквізити картки Приватбанку, відкритої на ім’я Олени Скикевич: 4149 4978 6065 2306. Телефон для довідок мами дівчинки: (096)7043713
13-річній дівчинці з Кіровоградщини потрібна допомога
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований