29 квітня 2024, понеділок

У Кіровоградській виправній колонії № 6 продовжується робота з пошуку нових замовлень та підвищення професійного рівня швейної дільниці

З метою нарощування виробничих потужностей з виготовлення швейних виробів на площах ДП «Підприємство Кіровоградської виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області (№ 6)» завдяки багаторічній співпраці з місцевими підприємствами та організаціямина цьому тижні отримано замовлення з виготовлення робочого одягу та налагоджено їх випуск. Про це повідомляє Златопіль з посиланням на прес-службу управління ДПтС України в Кіровоградській області.
Завдяки отриманому замовленню завантажено існуючи потужності швейної дільниці, на якій на даний час працевлаштовані 30 засуджених. 
Варто відзначити, що з кожним роком на швейній дільниці підвищується як технічний рівень так і якість виготовлення швейних виробів. Підприємство установи постійно знаходиться в пошуку все нових ідей, з метою задоволення суспільних потреб враховуючи замовлення, які є найбільш актуальними на даний момент. 
 
 
 
Відділ виробничої діяльності, маркетингу та економіки управління ДПтС України в Кіровоградській області
 
У Кіровоградській виправній колонії № 6 продовжується робота з пошуку нових замовлень та підвищення професійного рівня швейної дільниці
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований