21 травня 2024, вівторок

Голова Кіровоградської обласної ради розповів на що підуть кошти від перевиконання бюджету

Голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко учора, 30 серпня, взяв участь в програмі "Тема дня" на телеканалі "Кіровоград", пише Златопіль.
Під час ефіру голова облради розповів, чому депутати зібралися на сесійне засідання раніше,  а також які важливі рішення і звернення було ухвалено.
Оскільки область перевиконала бюджетний план, і з’явилися вільні бюджетні кошти, було вирішено завчасно провести розподіл ресурсів із урахуванням наближення опалювального сезону, та низки невідкладних питань, – зазначив Олександр Чорноіваненко.
За інформацією голови обласної ради, кошти будуть спрямовані на капітальний ремонт обласного загальноосвітнього навчального – виховного комплексу гуманітарно-естетичного профілю (гімназія –  інтернат школа мистецтв), завершення капітального ремонту 5 – го поверху гуртожитку №1 Кіровоградського медичного коледжу ім.Мухіна, завершення робіт з оформлення відділу природи в Кіровоградському обласному краєзнавчому музеї, проведення енергозберігаючих заходів ( утеплення стелі та склопакетів в малому гімнастичному залі ) в Обласній СДЮСШОР «Надія»; субвенція державного бюджету – на реставрацію будівлі та реконструкції покрівлі будівлі казарми №2/1 по вулиці Кавалерійській, 13 у м. Кропивницький та на співфінансування об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення, визначеного постановою Кабінету Міністрів України у розмірі не менше 10 % від обсягу передбаченого фінансування. 
Голова Кіровоградської обласної ради розповів на що підуть кошти від перевиконання бюджету
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований