30 квітня 2024, вівторок

На виїзді з Олександрії цьогоріч відремонтують автомобільний міст

У поточному році міст розміром 59 погонних метрів, що розташований на виїзді з м.Олександрії по трасі в напрямку м.Дніпро, капітально відремонтують. Про це під час зустрічі з журналістами повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Сергій Поліщук, пише УНН-Центр.
"Міст перебуває в аварійному стані. На ремонт мосту держава виділила 9 млн 890 тис. грн. На мосту будуть замінені опори, балки перекриття. Також буде замінено перильне огородження. З 1 серпня був оголошений тендер за програмою ProZorro, скоро визначать переможця і роботи розпочнуться", − сказав Сергій Поліщук.
За словами заступника голови Кіровоградської ОДА Андрія Коломійцева, цей міст не ремонтувався вже кілька десятків років.
"Міст не ремонтувався декілька десятків років. Сьогодні він перебуває в аварійному стані. Під цим мостом проходить важлива для країни залізнична магістраль", − зауважив Андрій Коломійцев.
За інформацією начальника Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області, ремонт мосту може тривати близько двох місяців. Роботи будуть виконувати як в денний, так і в нічний час.
На виїзді з Олександрії цьогоріч відремонтують автомобільний міст
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований