25 квітня 2024, четвер

На Кіровоградщині деякі райони саботують інвентаризацію захисних споруд

Сьогодні під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулася нарада з питань проведення технічної інвентаризації споруд цивільного захисту. Про це повідомляє офіційний портал Кіровоградської ОДА.
Сьогодні на території області налічується 730 захисних споруд, з яких 167 сховищ та 563 протирадіаційних укриття.
За словами начальника управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації Володимира Слінченка, найкращі показники за результатами проведення технічної інвентаризації захисних споруд в Голованівському, Новгородківському, Петрівському, Онуфріївському, Благовіщенському, Устинівському, Гайворонському, Новомиргородському та Компаніївському районах, де проінвентаризовано 100 % об'єктів. Відсутня динаміка з проведення технічної інвентаризації споруд цивільного захисту в Добровеличківському та Знам’янському районах, а також у місті Знам’янка, Бобринецькій та Маловисківській об’єднаних територіальних громадах. Пояснення представників цих територій у режимі он-лайн було заслухано під час засідання. Більшість доповідачів зазначили, що проблема вирішується, залишається проінвентаризувати по кілька об’єктів і запевнили, що роботу найближчим часом буде завершено.
Учасники засідання також заслухали інформацію представника Світловодської райдержадміністрації про проведену роботу з підготовки документації на списання захисної споруди цивільного захисту – сховища № 40713, який запевнив, що питання буде вирішено протягом двох тижнів.
– Ми зобов’язані завершити інвентаризацію і ми це зробимо, – запевнив Сергій Коваленко в кінці наради. Посадовець зазначив, що наступне засідання буде проведено вже не в режимі он-лайн, а за безпосередньої участі представників територій, де є найбільші проблеми стосовно здійснення інвентаризації споруд цивільного захисту.
На Кіровоградщині деякі райони саботують інвентаризацію захисних споруд
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований