03 травня 2024, п’ятниця

Кіровоградщина: голова обласної ради вручив школярам сертифікати на комп’ютери

Першого вересня голова обласної ради Олександр Чорноіваненко побував у Високобайрацькому НВК “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів — дошкільний навчальний заклад” Кіровоградського району. Про це повідомляє сайт облради.
Звичайний сільський навчально-виховний заклад, який охоплює 105 вихованців, але надзвичайно закохані у свою справу директор НВК Оксана Єфімова та її заступники – Олена Пархета та Вадим Коваленко. Завдяки їм у комлексі проведено реконструкцію дитячого садка, облаштовано індивідуальну газову міні-котельню, функціонують спортивні майданчики для дітей різного віку.
Поповнив матеріально-технічну базу закладу голова обласної ради, вручивши на урочистій лінійці у День знань сертифікат на отримання навчального комп'ютерного комплексу (10 + 1 комп'ютерів).
 
— Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Упевнений, що зерна науки зростуть у юних душах урожаєм мудрості та натхнення, — зазначив Олександр Чорноіваненко.
 
Очільник області взяв участь у флешмобі: разом із учнями, вчителями та батьками створили “живу” карту України. 
 
Кіровоградщина: голова обласної ради вручив школярам сертифікати на комп’ютери
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований