03 травня 2024, п’ятниця

Майбутніх лікарів Кіровоградщини посвятили в студенти

Абітурієнтів Кропивницького факультету Донецького національного медичного університету ім. Горького сьогодні офіційно посвятили в студенти. Церемонія відбулась в стінах обласної філармонії за участі ректора вишу Юрія Думанського та керівництва області – голови ОДА Сергія Кузьменка та голови облради Олександра Чорноіваненка. До участі у заході також долучились й депутати міської ради та один з ініціаторів відкриття закладу в нашому місті, народний депутат Костянтин Яриніч. Про це повідомляє кореспондент Златополя.
"Сьогодні мені приємно бачити у цьому залі не просто студентів, а майбутнє нашої медичної галузі. Уже через декілька років від ваших вмінь та навичок залежатимуть життя та здоров'я наших співвітчизників. Упевнений, ви розумієте відповідальність, що лежить на вас та будете гідними звання лікар", – відзначив у своїй промові Олександр Чорноіваненко.
Підтримали посадовця й безпосередні ініціатори появи у місті медичного вишу Юрій Думанський та Костянтин Яриніч, котрі подякували обласній владі за підтримку та розуміння.
Загалом у Кропивницькому цьогоріч навчатимуться 197 студентів-медиків з Кіровоградської та інших областей України, а також близько двохсот іноземців для котрих у виші відкрито Міжнародний факультет.
Окрім офіційних привітань та зачитування присяги студента на присутніх очікували й танцювальні та хореографічні номери підготовлені майбутніми медиками.
Майбутніх лікарів Кіровоградщини посвятили в студенти
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований