19 травня 2024, неділя

Поліцейські інформували мешканців Кропивницького про охоронні послуги

На вихідних в обласному центрі працівники технічної служби поліції охорони організували захід, спрямований на привернення уваги громадськості до діяльності підрозділу. Про це Златополю повідомили в Управлінні поліції охорони в Кіровоградській області.
В одному з мікрорайонів міста поліцейські представили містянам сучасні засоби охоронної сигналізації, розповідали про вжиття заходів безпеки, необхідних для збереження майна у квартирах та приватних будинках.
Під час спілкування працівники поліції інформували громадян про всеукраїнську соціальну осінню акцію «Квартира під охорону-2016», яка буде проводитися з 15 по 30 вересня. У зазначений період жителі області можуть придбати засоби охоронної сигналізації, як зазвичай, а монтажні роботи з обладнання ними помешкання фахівці підрозділів поліції охорони виконають за половину вартості.
Крім того, учасникам антитерористичної операції поліцейські пропонують встановити охоронну сигналізацію зі знижкою у 75 % на монтаж.
Працівники поліції зауважують, що подібні інформаційні заходи проводять не вперше, і кожного разу все більше містян звертаються до них із метою забезпечення охорони свого майна.
 

Поліцейські інформували мешканців Кропивницького про охоронні послуги
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований