26 квітня 2024, п’ятниця

Цього року для галузі культури в Петрівському районі виділено рекордну суму

Цього року для галузі "культура" у Петрівському районі виділено рекордну суму. В минулому році в районному Будинку культури замінено вікна та придбано музичну апаратуру за кошти бюджету та спонсорські кошти. Придбані, також, сценічні костюми для аматорського хорового колективу районного Будинку культури та для вихованців хореографічного відділення Петрівської дитячої музичної школи. Про це Златополю повідомили у прес-службі Петрівської РДА.
Сама будівля РБК за роки свого існування не бачила жодного капітального ремонту. Тож, виготовлена вся необхідна проектна документація щодо перекриття покрівлі районного Будинку культури і ось вже цього тижня підрядна організація розпочне роботи.
– У цілому ж роботи проходять відповідно до календарного графіка, – повідомила начальник відділу культури РДА Наталія Подкопаєва. – Кошти на будівельні матеріали перераховані, тож будівельники, як тільки закуплять матеріали, візьмуться за роботу. За словами Наталії Вікторівни, в цьому році на ремонтні роботи по районному Будинку культури передбачено кошти з районного  бюджету в розмірі 934 тис. грн. Вартість здійснених на сьогодні робіт сягає 187тис.грн.
Керівники району приділили увагу і районному музею історії. Ця старенька, непримітна будівля за короткий час несказанно змінилася, за кошти районного бюджету тут замінили вікна, двері, покрівлю, виконали фасадні роботи, в тому числі і фарбування. Упорядковано і територію біля музею – тут висаджено сквер «Єдність Петрівщини», який скоро стане окрасою районного центру.
Цього року для галузі культури в Петрівському районі виділено рекордну суму
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований