23 квітня 2024, вівторок

У Кропивницькому освятили десятий лендровер для спецназу (ФОТО)

Хлібороби з Бобринця Олексій Цокалов, Микола Панасюк, Микола Пелиш та Віктор Романюк кілька місяців тому, спецназівцям із Кропивницького вирішили подарувати ювілейний, 10-й, лендровер. Зібравши необхідні кошти, придбали автомобіль в Латвії. Після позашляховик тривалий час знаходився на повному техогляді, ремонті та обкатці. Переконавшись, що автомобіль у повній бойовій готовності, чоловіки вирішили передати його до військової частини В2336. 
На купівлю та ремонт хлібороби витратили близько восьми тисяч доларів. Латвійська власниця автомобіля, погодилась надати копії своїх документів. Це необхідно для того, щоб даний позашляховик офіційно поставити на облік військової частини. Необхідний пакет паперів, вже передано до міністерства, і військові разом з волонтерами очікують позитивної відповіді.
Освячення позашляховика  провели біля храму святого Івана Хрестителя української греко-католицької церкви. Християнський обряд провів отець Іван Третяк. Він побажав, аби ті хто кермуватимуть цим автомобілем ніколи не зазнали ні поранень, а ні тим більше смерті. Волонтеру-хліборобу, Олексію Цокалову, який доправив до храму автомобіль, настоятель подякував, за те що Олексій разом з побратимами, не на словах, а вчинками підтверджують горде звання «патріот»:
Хай ніколи вам не забракне бажання творити добро для наших воїнів, для наших хлопців – сказав отець Іван Третяк

[widgetkit id=1363]

У Кропивницькому освятили десятий лендровер для спецназу (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований