20 травня 2024, понеділок

Спецпризначенці з Кропивницького сьогодні святкують своє професійне свято (ФОТО)

Іще в 92-му указом президента України було створено спеціальний розвідувальний орган стратегічного значення. До його складу увійшли і тодішні кіровоградські десантники.
За час проведення антитерористичної операції двоє військових з цієї частини отримали звання Героя України. З першого й до останнього дня Донецький аеропорт також боронили кропивницькі розвідники. 
– Для того щоб прийняти якесь рішення, будь-якому командиру в обов'язковому порядку потрібні очі і вуха – цими рецепторами і є розвідка. Хороші розвіддані – це одна із ключових запорук успіху виконання поставленого бойового завдання. – зазначив заступник командира військової частини В2336 Сергій Коліушко 
[widgetkit id=1365]
– Робота військового розвідника – це глибокі знання, відмінна підготовка і безцінний досвід ведення розвідувальної діяльності. Ваша наполегливість і самовідданість стали запорукою вагомих здобутків у справі захисту державного суверенітету. – зазначив у вітальному слові голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко.
Відзначення професійного свята відбулось при зачиненому КПП і без підтримки пересічних містян. Обличчя розвідників не можна показувати, тому й їх публічність під забороною.  Сьогодні ж за заслуги перед державою та сумлінну службу, близько шестидесяти військових-розвідників отримали ордени та нагороди. Хвилиною мовчання вшанували й полеглих побратимів. Завершили святкування, урочистим маршем по плацу військової частини. 
– Дякую за те що ви стоїте, захищаєте наше життя. У чомусь наша країна пограбована, в чомусь – пошматована, але вона не скорена, так само як не зборені ви! Слава Україні! Героям Слава! –зазначив волонтер – хлібороб Олексій Цокалов
Спецпризначенці з Кропивницького сьогодні святкують своє професійне свято (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований