30 квітня 2024, вівторок

У Кропивницькому якісно але повільно ремонтують спортзали

7 вересня, заступник міського голови Наталія Дзюба спільно із начальником управління капітального будівництва міської ради Віктором Ксенічем провели інспекцію ремонтних робіт, що тривають у школах Кропивницького. Про це пише сайт КМР.
На сьогодні ремонт спортивних залів триває у школах № 4, 17 і 23, які і відвідали з перевіркою посадовці.
У ЗОШ №17 ремонтні роботи – у самому розпалі. Наразі триває  вирівняювання і облицовання стін, замість старої підлоги планують покласти спеціальне спортивне покриття, залу обладнають сучасними системами вентиляції та освітлення. Крім того, завершено капітальний ремонт всього даху школи. Поки в спортивній залі триває ремонт, діти займаються фізичною культурою на свіжому повітрі – на стадіоні школи, а у негоду матимуть змогу пограти в шахи або шашки.
У спортивній залі школи № 23 необхідність робити капітальний ремонт виникла через тріщини, які утворились у стінах будівлі. В ході реконструкції була повністю замінена проводка, а вікна встановили меншими за розміром для кращого теплозбереження і усунення протягів. Зал також планується облаштувати 12 енергозберігаючими світильниками.
Як повідомили виконавці робіт, у ЗОШ №4 найближчими днями повинні завершити заміну вікон. Наразі виконуються підготовчі роботи для вирівнювання і шпаклювання стін, після чого постелять нову підлогу.
– У всіх перевірених навчальних закладах виділені бюджетні кошти використовуються ефективно, робота виконується якісно, але повільно, – зазначила Наталія Дзюба. – Вважаємо, для вчасного закінчення робіт необхідно збільшити кількість робітників, це пришвидшить процес. Ремонти в спортивних залах треба завершити до приходу холодів, адже діти мають займатися фізичною культурою в належних для цього умовах, зручно, комфортно і безпечно для здоров’я. 
За дорученням міського голови Андрія Райковича в усіх оновлених спортивних залах встановлять новеньке спортивне обладнання. Ремонти у вищезгаданих школах планують завершити за два місяці.
У Кропивницькому якісно але повільно ремонтують спортзали
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований