26 квітня 2024, п’ятниця

На Кіровоградщині родині загиблого воїна АТО придбають житло

7 вересня у Світловодську, що на Кіровоградщині,  відбулося перше засідання комісії з придбання житла для родини загиблого учасника АТО Віктора Аврамчука, під час якої було визначено порядок даної процедури.
До складу комісії увійшли представники влади та виконавчих органів, громадські активісти, волонтери та ін. На засідання було запрошено дружину загиблого героя Оксану Аврамчук. Про це повідомляє Гречка з посиланням на сайт Світловодської міськради.
«Сьогодні наше засідання можна назвати установчим, так як ми збираємося вперше – зазначила голова комісії, перший заступник міського голови Олена Балюк. – У нас у самих дуже багато питань, адже сьогодні в державі поки не розроблено чіткого і остаточного порядку проведення подібної процедури. Але, будемо вчитися разом».
Найнижчу ціну для житла визначали з урахування вартості долара США та із розрахунку на одну особу від 7,8 до 13,65 кв.м. житлової площі, відповідно до чинного законодавства України. Сім’я загиблого учасника АТО складається із трьох осіб (дружина, дочка та син), тому для розрахунку взято двокімнатну квартиру вартістю не менше 350 тис. грн.
Наразі, дружина загиблого Оксана Вікторівна має провести аналіз пропозицій по місту і винести на розгляд комісії декілька варіантів для придбання, з числа яких буде зроблено остаточний вибір за участі комісії.
На Кіровоградщині родині загиблого воїна АТО придбають житло
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований