29 березня 2024, п’ятниця

За що звільнили головного дорожника Кіровоградщини

Укравтодор звільнив керівника Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Сергія Поліщука. В офіційному формулюванні, поширеному на сайті Автодору сказано, що керівника обласної дорожної служби звільнено за грубе порушення професійних обов’язків, пише Рідний Край.
РК надіслав запит в Державне агентство автомобільних доріг з питанням які саме підстави послужили звільненням керівника Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області.
Виданню повідомили, що підставою для звільнення стало невиконання наказів та доручень Автодору та ігнорування результатів перевірки ДП «Дорцентр» від 16 липня цього року.
Крім того, 22 липня Автодор доручив ДП «Дорцентр» провести перевірку експлуатаційного стану дорожнього покриття на території Кіровоградщини.
Перевірка встановила низку порушень: дорожнє покриття містить вибоїни, осідання, деформації; перевищення допустимого рівня вибоїн; неякісна дорожня розмітка та інше.
Відшкодування неякісних робіт покладені на підрядників.

Нагадаємо, на ділянці дороги М-12 саме на 658 кілометрі асфальт пішов «хвилями». Ця новина широко обговорювалася у ЗМІ та соцмережах. В обласній САД РК пояснили, що на цьому відрізку шляху були виконані аварійні роботи – ямковий ремонт та тонкий вирівнюючий шарпокриття. Роботи мали саме аварійний характер. Їх провели, як запобіжний захід від суцільного руйнування, і виконувалися силами філії ДП «Кіровоградський облавтодор» Новоархангельська ДЕД. Порушення обіцяли ліквідувати. 

За що звільнили головного дорожника Кіровоградщини
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований