28 квітня 2024, неділя

Голова Кіровоградської ОДА розповів про неякісний ремонт дороги в Кропивницькому

Учора, 8 вересня, протягом години на дзвінки жителів області на "гарячу лінію" відповідав голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко. Посадовець розглянув 4 проблеми, вирішення не для всіх із них лежить у площині повноважень обласної влади.
Про результати роботи голови ОДА на "гарячій лінії" пише офіційний портал Кіровоградської облдержадміністрації. 
Зокрема житель Олександрії говорив із Сергієм Кузьменком про відновлення курсування електропоїзда через Олександрію до Знам'янки. Голова облдержадміністрації пояснив чоловіку, що ця проблема неодноразово порушувалась перед профільним міністерством, на що була обґрунтована відповідь від "Укрзалізниці" про нерентабельність маршруту. Також голова ОДА зазначив, що наразі ремонтується дорога між Олександрією і Знам'янкою, що має вирішити недоліки транспортного сполучення між цими двома містами.
Вирішення інших двох питань, з якими заявники звернулись до обласної влади в особі голови облдержадміністрації, більше належать до повноважень місцевої влади. Так, жінка із Олександрії після неодноразових спроб домовитись із керівництвом міста і місцевими депутатами про ремонт спортмайданчика по вул. Кременчуцькій, вирішила заручитись підтримкою обласної влади. А житель Кропивницького говорив про вкрай потрібний ремонт дороги, прилеглої до парку Молодіжного, що на мікрорайоні Некрасівка.
А от про недоліки ремонту вулиці Андріївської, що в обласному центрі, заявник правильно звернувся до обласної влади, оскільки за цей об’єкт відповідає управління капітального будівництва облдержадміністрації. Скаржився чоловік на непрацюючу систему дощових стоків після ремонту дороги. Сергій Кузьменко не приховував той факт, що по даному об'єкту триває службове розслідування, оскільки, за його словами, проектні роботи по ремонту дороги виконані неправильно.
Голова Кіровоградської ОДА розповів про неякісний ремонт дороги в Кропивницькому
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований