19 травня 2024, неділя

Міськрада Кропивницького обіцяє додаткові маршрутки на Велику Балку

Додаткові маршрутки в час пік можуть з'явитись на Великій Балці. Через численні скарги мешканців на перевезення, фахівці управління транспорту почали досліджувати роботу перевізників, що обслуговують цей мікрорайон.
Про це Златополю повідомили в прес-службі міської ради Кропивницького.
Учора, 8 вересня,  із самого ранку керівник управління транспорту та зв’язку міської ради Олександр Вергун, та генеральний директор КТ "Автолегіон Варванської" Олександр Завітневич інспектували, як працюють маршрутки, та спілкувались з мешканцями.
Один із жителів Великої Балки, школяр Андрій розповів, що виходить на зупинку якомога раніше, аби втрапити в маршрутку. 
– Коли виходиш на зупинку пізніше, ніж о 7.20, то вже важко втиснутись, – говорить учень. – Після 7.40 – сісти вже легше, але мені це не підходить, бо можу запізнитись на навчання. Тож доводиться виходити якомога раніше, щоб не прогавити маршрутку.
Під час перевірки фахівці переконались, що керманичі їздять відповідно графіка. Інтервал між маршрутними таксі в годину пік складає не більше п’яти хвилин. Проте проблеми з перевезеннями, на окремих зупинках все одно є. 
– Ми бачимо, що по вулиці Чайковського, а саме поблизу Ананіївського провулку, де розміщена зупинка, вже утворюється велике скупчення людей, які не можуть вільно скористуватись транспортом. – підсумував Олександр Вергун – Вже сьогодні будемо розглядати разом з перевізниками питання, щоб з цієї проміжної зупинки десь о 7.20 відправлялась пуста машина і забирали мешканців. Додаткова машина працюватиме в години – пік, і вирішить проблеми з підвозом людей.
За словами керівника «Автолегіону – Варванської» на маршруті вирішили і питання з вечірніми перевезеннями. Олександр Завітневич наголосив, що увечері від центрального ринку на Велику Балку курсують чергові машини.
– У вечірні часи ми випускаємо чергові машини. Вони працюють з 20.00 до 22.30. Їздять кожні півгодини – тобто це 20.00, 20.30, 21.00, 21.30, 22.00 і остання виїжджає о 22.30 – запевнив Олександр Завітневич.
Інформацію перевізника в управлінні транспорту перевірять. Не полишатимуть поки і ранішніх рейдів.
Міськрада Кропивницького обіцяє додаткові маршрутки на Велику Балку
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований