19 квітня 2024, п’ятниця

У Кропивницькому з’явиться програма боротьби з наркоманією

Сьогодні, 9 вересня, під час засідання постійної комісії Кіровоградської міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту , члени комісії прийняли рішення підтримати та винести на розгляд сесії міську Програму протидії поширенню наркоманії і злочинності, передає Гречка
 За словами директора міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Олега Краснокутського,  затвердження такої програми вкрай необхідне, оскільки вона допоможе посилити боротьбу із незаконним обігом наркотичних засобів і прекурсорів, що особливо поширений серед молоді.
Члени комісії одноголосно підтримали затвердження даної програми, погодившись із словами Краснокутського, щодо важливості даного питання.
Зазначимо, кошторис програми на 2016 рік складає 40 тисяч гривень, з яких 10 тис. грн. – проведення профілактичних рейдів «Діти вулиці», «Вокзал» з метою попередження дитячої безпритульності та негативних проявів у дитячому середовищі; 20 тис.грн. – проведення інформаційно-пропагандистських, профілактичних, мистецьких акцій, в тому числі до Всесвітнього дня боротьби із зловживанням наркотиків та їх незаконним обігом, Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, зокрема лекцій, тренінгів для учнівської та студентської молоді; конкурсів малюнків, коміксів на кращу соціальну рекламу та організації виставок робіт учасників, друк поліграфічної продукції зі зображенням найкращих робіт тощо; 10 тис.грн. – розроблення та тиражування 
інформаційно-просвітницьких матеріалів (буклети, плакати, сіті- лайти) з метою формування у свідомості громадян, особливо молоді, негативного ставлення до вживання наркотичних засобів та психотропних речовин.
Крім того, програма розроблена і на 2017 та 2018 роки, кошторис яких складає по 53 тисячі гривень.
У Кропивницькому з’явиться програма боротьби з наркоманією
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований