23 квітня 2024, вівторок

Суд щодо передачі гуртожитку на Університетському у власність міста не відбувся

Сьогодні, 12 вересня, у Кіровському районному суді Кропивницького мало відбутись судове засідання щодо справи жителів гуртожитку з проспекту Університетського, 21. Це перше судове засідання, яке стосувалося скасування права власності ПП «Вагран» на квартири містян. Про це пише Гречка.
На засідання прийшли близько двадцяти власників квартир гуртожитку, громадськість та журналісти. Судове засідання не відбулося через відсутність судді Віталіни Мохонько.
За інформацією, яка розміщена на стенді Кіровського суду, суддя Віталіна Мохонько перебуває на лікарняному з 2 вересня
«Якщо б сьогодні відбувся суд, ми б в подальшому змогли скасувати це свідоцтво, якого по суті й немає, та подали заяву про передачу будинку у власність міста. Поки все було на нашу користь. Але сьогодні дізналися, що суддя на лікарняному», – прокоментувала власниця квартири Світлана Бондаренко.
За словами активістки, мова йде про передачу близько чотирьохсот квартир до власності міста.
«Є всі підстави скасувати свідоцтво про право власності. Оскільки є судове рішення ,яке підтверджує, що свідоцтво видане незаконно», – прокоментував представник інтересів мешканців гуртожитку Олексій Хмуренко.
На яку дату перенесено суд поки не відомо.
Нагадаємо, мешканці проблемного гуртожитку близько трьох місяців протестували за власне житло. Міська влада при цьому працювала у напрямку скасування права власності на гуртожиток ПП "ВАГРАН".
 

Суд щодо передачі гуртожитку на Університетському у власність міста не відбувся
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований