29 квітня 2024, понеділок

На Кіровоградщині поліцейські оголосили підозру 46-річному чоловіку, якого місцеві жителі назвали «олександрійським маніяком»

У ході проведення слідчих дій, допиту свідків та на підставі результатів судових експертиз поліцейськими встановлено причетність підозрюваного до вчинення двох вбивств мешканців міста Олександрії – 21-річної дівчини та 13-річного хлопчика. Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУНП в області.
Раніше судимий за скоєння вбивств, розбоїв, крадіжок та умисних підпалів уродженець Волинської області, що деякий час проживав на території міста Олександрії, був доправлений поліцейськими до міжрайонного суду, де за підозрою у скоєнні грабежу відносно нього було обрано запобіжний захід у вигляді арешту.
Поліцейські не виключають, що ця особа, крім двох вбивств, може бути причетною до зникнення ще однієї неповнолітньої дитини. Цей факт в даний час перевіряють слідчі.
Розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» та ч. 2 ст. 186 ККУ «Грабіж», триває.
За такі дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.
На Кіровоградщині поліцейські оголосили підозру 46-річному чоловіку, якого місцеві жителі назвали «олександрійським маніяком»
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований