28 квітня 2024, неділя

ДП «Кіровоградтепло» розпочинає роботи по заповненню теплових мереж

У рамках підготовки  до початку опалювального сезону 2016/2017 року, з метою визначення готовності систем опалення та систем теплопостачання до роботи в опалювальний період, відповідно до «Правил технічної  експлуатації теплових установок і мереж»,  ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА » з 26 вересня 2016 року розпочинає роботи по заповненню магістральних теплових мереж та внутрішньобудинкових систем опалення хімічно-очищеною водою. Про це Златополю повідомили у прес-службі підприємства.
На вулицях, де проходять теплові мережі, можуть виникнути пошкодження підземних трубопроводів з провалинами та витоком  води на поверхню.
Будьте обережні, попереджуйте дітей про небезпеку. Не наближайтеся самі і не допускайте дітей  до місць виходу води та повідомляйте про такі випадки аварійно – диспетчерську службу підприємства за телефонами: 56-52-78, 050-328-97-00.
Звертаємо увагу балансоутримувачів будинків – начальників  ЖЕО,  голів ОЖБК, ОСББ!
З метою вчасної та у повному обсязі подачі тепла до будинків, недопущення витоку води до приміщень будівель та споруд, просимо  до проведення вищезазначених  робіт надати на адресу ДП " Кіровоградтепло" ТОВ «ЦНТІ УНГА» відповідний лист про готовність до заповнення хімічно-очищеною водою внутрішньобудинкових систем опалення будинків та вжити заходів щодо уникнення випадків витоку води до житлових, нежитлових приміщень та місць загального користування багатоквартирних будинків.
Власники підвальних та напівпідвальних приміщень, в яких або поруч з якими проходять теплові мережі, мають вжити заходів щодо збереження матеріальних цінностей у разі пошкодження теплових мереж.
 
ДП «Кіровоградтепло» розпочинає роботи по заповненню теплових мереж
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований