25 квітня 2024, четвер

У Кропивницькому зняли асфальт, щоб знайти ливневу каналізацію

Сьогодні, 14 вересня, на вулиці Героїв України у Кропивницькому розпочалися роботи з відновлення ливневої системи на цій ділянці дороги.
Про це Златополю повідомили в прес-службі міської ради Кропивницького.
– Колись система водовідведення тут існувала і ефективно працювала. Згодом замулилася, а щоб не завдавати собі клопоту з її розчищенням, хтось “нерадивий” вирішив її просто заасфальтувати. – дивується офіційний сайт міської ради.
{youtube}v=gOo1UpKWLvU{/youtube}
Відтак, підмічає офіційний сайт міської ради, у цьому місці під час випадання великої кількості опадів постійно утворюються величезні калюжі. Перед комунальними службами було поставлене завдання вивільнити з полону асфальту “ливнівку” і облаштувати на цій територію дієву інженерну систему відведення стічних вод. Сьогодні ж спеціалісти КП “Кіровоград – Універсал 2005” прозвітували про виконання доручення.
Перевірити хід робіт на місце приїхали заступник міського голови Олександр Мосін та начальник головного управління житлово-комунального господарства Віктор Кухаренко.
Завтра дорогу навколо ливнівих решіток мають заасфальтувати. У планах міської влади в майбутньому також облаштувати тротуарну частину на цьому відтнку вулиці Героїв України.
У Кропивницькому зняли асфальт, щоб знайти ливневу каналізацію
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований