12 травня 2024, неділя

Під стінами міського відділу поліції може розпочатися безстроковий пікет

Жителі скандально-відомого гуртожитку по проспекту Університетському, 21 погрожують безстроковою акцією протесту під стінами Кропивницького міський відділу поліції, що по вул. Вокзальній. Про це пише Гречка з посиланням на Світлану Бондаренко, керівника ініціативної групи жителів гуртожитку.
За словами Бондаренко, поліція мала час на виконання своєї роботи, однак в обіцяні терміни справа не зрушила з місця і результату немає. Про акцію протесту керівництво поліції, мовляв, попереджали заздалегідь, то ж 1 жовтня вона може розпочатися.
«12.09.2016 рівно 9 місяців, як розпочалось кримінальне провадження. Ніхто не передає документи до прокуратури, прокуратура не може надати їх до суду і визнати, що шахрайськими шляхами продані наші квартири та будинок. Свідоцтво на право власності скасувати ми також не можемо, оскільки суддя Махонько йде на лікарняний. І коли вона вийде ми теж не знаємо. Під час вчорашньої зустрічі у міському відділку поліції ми поставили до відома працівників поліції до відома, що якщо до 1 жовтня нічого не зміниться і документи не передадуть до суду, ми встановимо намет під стінами міськвідділу», – повідомила «Гречці» Світлана Бондаренко.
Нагадаємо, майже три місяці намет протестувальників простояв на площі Героїв Майдануї. Жителі гуртожитку по проспекту Університетському, 21, яких шляхом махінацій позбавили житла, весь цей час намагались тиснути на владу: перекриття доріг, пікетування міськради, десятки зустрічей і нарад. Двічі під час безстрокової акції намет її учасників обливали ртутью.
Як стверджують самі жителі гуртожитку, протягом цих місяців вдалося зібрати чимало доказів та документів, які допоможуть правоохоронцям розкрити злочин.
Нагадаємо, кіровоградський гуртожиток віддали у власність приватній фірмі. Попри кілька заяв про злочин, десяток років правоохоронці та представники влади не звертали на цю проблему належної уваги. Лише завдяки найдовшому в історії міста безперервному пікетуванню, ситуацію вдалося зрушити «з мертвої точки». Однак довести все до логічного завершення не вдається і досі.
 
Під стінами міського відділу поліції може розпочатися безстроковий пікет
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований