25 квітня 2024, четвер

Сьогодні повертаються додому зі зборів резервістів військовозобов’язані Кіровоградщини

Згідно Плану проведення зборів з резервістами першої черги в період з 03.09 по 15.09.2016 211 резервістів   нашої області підвищували рівень військової підготовки у військовій частині пп В4174, що дислокується на Миколаївщині.
Протягом 12-ти днів  резервісти  працювали над підвищенням рівня бойової підготовки, злагодженості дій підрозділів та екіпажів, а також  мали можливість вдосконалити навики з володіння штатним озброєнням, здійснити стрибки  з парашутом, отримати поглиблені знання  з тактики ведення загальновійськового бою враховуючи досвід бойових дій в зоні проведення АТО.
Під час зборів резервісти забезпечувалися усім необхідним, окрім того  за участь у навчаннях резервістам передбачено грошове забезпечення. Для тих, хто працює  зберігається середньомісячна заробітна плата, а тим, хто не працює – нараховується середньомісячна заробітня плата за дні навчання. Також резервісти отримали добові. Крім того, в кінці року, після успішного проходження навчальних зборів, вони отримують близько 1600-2800 гривень.
В ході  проведення таких навчань відпрацьовуються  механізми оперативного доукомплектування військових частин, підготовленим особовим складом  резерву, у випадку відвертої агресії  з боку сусідніх країн.
Військовий комісар Кіровоградського
обласного військового комісаріату
полковник Я.О. КУЧЕР
Сьогодні повертаються додому зі зборів резервістів військовозобов’язані Кіровоградщини
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований