06 травня 2024, понеділок

У Кропивницькому визначили підрядника, який зробить проект зі встановлення меж міста

Депутати міської ради підтримали рішення про розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж міста.Про це пише Рідний Край.
Проектом передбачається укладання схеми землеустрою та техніко-економічних обгрунтувань, а також встановлення кордону Кропивницького.
Відомості про встановлення (зміну) меж адміністративно-територіальних одиниць будуть внесені до Державного земельного кадастру.
Проекти землеустрою щодо встановлення (зміни) меж міста складаються з метою створення територіальних умов для більш ефективного вирішення міською радою та виконавчим органом усіх питань місцевого значення, виходячи із інтересів населення, що проживає у місті Кіровограді, на підставі чинного законодавства України та повної економічної самостійності.
Існуючі межі міста зазнали значних змін, які відбулися у процесі реалізації генеральних планів і не відповідають дійсності. Таке становище має негативний вплив на розвиток міста, управління земельнимивідносинами, формування справедливої системи оподаткування та наповнення місцевого бюджету за рахунок плати за землю.
Обґрунтоване формування територій і встановлення межі міста дасть можливість упорядкувати адміністративно-територіальний поділ, вирішити питання забудови, раціонального використання земель населених пунктів, справедливого оподаткування, контролю за використанням та охороною земель.
Наразі визначено підрядника. Як повідомляється у Віснику держзакупівель, роботи виконуватиме Державне підприємство "Кіровоградський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою". Підприємство запропонувало виконати роботи за 597 тисяч 500 гривень. Договір про закупівлю укладений 2 вересня. 
У Кропивницькому визначили підрядника, який зробить проект зі встановлення меж міста
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований